DXN A”CÉG”!

A DXN-t  Dato’dr. Lim Siow  Jin alapította1993-ban.  Szenvedélyes érdeklődése a  gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a  ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon  az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma gomba, gyógyító  tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.

A DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az “Egy Világ – Egy Piac”  koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó  disztribútornak, hogy közvetlenül szponzoráljon új disztribútort helyi  vagy nemzetközi szinten. A DXN, Malajzia piacvezető MLM exportőre.

 A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű  termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében  oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb  nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek. A kutatás fejlesztés szintén kihangsúlyozza a DXN hosszútávú célkitűzését, hogy elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában.

A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény  Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004  tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a  tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat  megfelel a MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

 A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42.000 négyzetméteres beépített  területtel és  világszínvonalú létesítményekkel ahol étel és  italtermékeket állítanak  elő.

 A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és  világszínvonalú  berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma  feldolgozógyár  Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású  Termékek  Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi  Minisztériumtól és a Lloyd’s Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO  9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől.A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

DXN újonnan alapított gyára kozmetika részlegből, valamint gyümölcslé és enzim gyártó  részlegből áll. A kozmetikai termékek gyártása megkapta a GMP  oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti  Gyógyszerészeti Hivatalától 2007 augusztusában. Ez a gyár  hozzávetőlegesen 70.000 négyzetméteres területen fekszik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük